Latasa Kvinners Blonderup Chunky Hæler Oxford Sko Khaki

B072JSS6NH
Latasa Kvinners Blonder-up Chunky Hæler Oxford Sko Khaki
  • sko
  • imitert skinn (syntetisk)
  • gummisåle
  • Menneskeskapt materialer
  • hælhøyde: 1,6
  • Bredde: medium
  • notering bilder ble tatt av dagens produkter, imidlertid, kan faktiske fargen litt forskjellig på grunn av forskjellig skjermvisningen innstilling.
Latasa Kvinners Blonder-up Chunky Hæler Oxford Sko Khaki Latasa Kvinners Blonder-up Chunky Hæler Oxford Sko Khaki Latasa Kvinners Blonder-up Chunky Hæler Oxford Sko Khaki Latasa Kvinners Blonder-up Chunky Hæler Oxford Sko Khaki
/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , Aooar Kvinners Høy Hæl Solid Fest Pumper Sko Rød Patent
, og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

(oversatt, Kvinners Utestengt Moondance Flate Sko rosa
)

This shirt was for my daughter who is a big fan. She loved it. Fits great!

Fantastisk skjorte!

(oversatt, view original )

Awesome shirt!

T-skjorter passer perfekt, og kvaliteten på utskriften er veldig høy. Vasket det flere ganger etter å ha ødelagt juice på det, men fargene er svært lyse

(oversatt, Aisun Kvinners Elegant Rhinestone Lav Cut Kjole Slip På Spiss Tå Pumper Parti Brude Stiletto Høye Hæler Sko Lilla
)

The t-shirts fit perfect, and the quality of the print is very high. Washed it several times after spoiling juice on it but the colors stay very bright

Super fornøyd med frakttid og samlet produkt, vil anbefale

(oversatt, Signatur Åpen Tå Kryss Tropp Snøre På Ankel Strap Shinning Chunky Hæler Blacksuede
)

Super happy with the shipping time and the overall product, would recommend

Offisielle varer, passer og ser bra ut!

(oversatt, view original )

Official merchandise, fits and looks great!

Så spent, det er perfekt, prisen også veldig bra!

(oversatt, view original )

So excited, it's perfect, price also very good!

Jeg elsker skjorten kom ut perfekt!

(oversatt, Amoonyfashion Kvinners Imiterte Semsket Solid Spiss Tå Pumpersko Svart
)

I love the shirt came out perfect!

Utrolig kvalitet, utskrift er godt utført og størrelsen passer perfekt. Bra for bday / strømpe filler :)

(oversatt, Happyshop tm Mens Semsket Skinn Veve Preging Ventilasjon Moccasin Loafers Slipon Drivende Sko Himmelen Blå
)

Awesome quality, print is well done and size fits perfectly. Good for bday/stocking filler :)

God størrelse før første vask. litt mindre etter vask (100% bomull), men ikke for mye. Tag-less skjorte gjør den behagelig å ha på seg.

(oversatt, view original )

Good size before first wash. little bit smaller after wash (100% cotton) but not too much. Tag-less shirt makes it comfy to wear.

Som jeg sa: Kjøpte flere skjorter allerede, og de skuffer meg aldri.

(oversatt, Fereshte Kvinners Glossy Muldyr Sandaler Skyv Tøfler Pekte Tå Stiletto Høy Hæl Slip På Pumper Røde
)

Like i said: Bought several shirts already and they NEVER dissapoint me.

Registrer deg for nyhetsbrev
Skechers Sport Kvinners Brast City Scene Mote Sneaker Kull
Tilbake til toppen

© 2015 - Gullsmed Rørvik Xmedia AS

Bininbox Menns Uformelle Joggesko Pustende Atletisk Sports Bord Sko Vanntett Kjører Med Bomull Svart